Favorieten

B&B Weselo

Inleiding

Voor Dieter Franck begon het in 2004 met een horecazaak aan de Keiheuvel in Balen. Toen er een uniek pand te koop kwam in Mol heeft hij niet getwijfeld om zijn droom verder waar te maken. Een oude hoeve werd omgebouwd tot wat het nu is: een frisse eetgelegenheid in een modern, landelijk kader met mooi aangelegde tuin en rustig terras waar het zalig vertoeven is. Mangerie Weselo staat voor een gezellige borrel, een uitje met de (klein)kinderen of eens uitgebreid tafelen. Zakenlunch, kindergerechtje of iets vegetarisch? Flexibiliteit troef. Welkom!


Thuisgevoel

Anita is regelmatig te vinden bij Mangerie Weselo. Dat komt door de gezelligheid, de goede bediening en het lekkere eten. Ook om iets te vieren met haar familie komt ze er graag. Het is er familiair en de kwaliteit is super. De open keuken vindt ze een troef, want zo zie je hoe de gerechten netjes bereid worden. Het stokpaardje is de houtskooloven oftewel ‘Josper’. Die zorgt voor een licht gerookte en sappige smaak bij vlees, vis, of groenten. Het is dé beste manier van garen.

Quote

"Normaalgezien eten mijn man en ik geen vlees, maar bij Mangerie Weselo kunnen we er niet aan weerstaan. Hun vlees is overheerlijk. Daarmee maken ze echt wel het verschil. We volgen Dieter al jaren en het is geweldig om te zien hoe hij gegroeid is in zijn kookkunsten. We merken ook dat jong en oud zich hier thuis voelen. In de zomer is het terras een aanrader. Terwijl onze kleinkinderen spelen in de tuin, kunnen wij lekker borrelen" , zei Anita .

Adres en contact

Adres
Sint Jozefslaan 1 , 2400 Mol
Tel.
Website

Stratenplan

Naar top